Satuhieronnan uutuustuote ennakkotilattavissa nyt!

(Muista tehdä ennakkotilaus viimeistään tänään 30.8., koska huomenna lähetämme tuotteen painoon ja ennakkotilaaminen ei ole enää mahdollista!)


"Tein Sade ja Puro -Satuhieronnat kuusivuotiaalle tytölle. Satuhierontojen jälkeen hän kääntyi leveästi hymyillen. Leveä hymy kertoi kaiken, sanoja ei tarvittu.
Selvästi hänellä oli ihana, onnellinen olo."

- Suvi-Maaria Lehtonen, steinerpedagoginen varhaiskasvattaja ja nukketeatterin tekijä, Tuuli tanssii, Metsä kuiskaa tuotteen koetestaaja-

Tuuli tanssii, Metsä kuiskaa on uutuustuote, jonka sisältämien Satuhierontakorttien ja monipuolisen opaskirjan avulla:

 • Annat lapsen kasvulle ja kehitykselle merkityksellisiä myönteisen kosketuksen ja nähdyksi tulemisen kokemuksia.
 • Tuet lapsen kykyä oppia uutta. Rauhoittavalla kosketuksella on positiivinen vaikutus aivoihin ja hermostoon, jolla on suora yhteys uuden omaksumiseen ja keskittymiseen.
 • Tuot iloa, inspiraatiota, läsnäoloa ja yhdessä kokemisen taikaa yhteiseen arkeen.
 • Ohjaat lasta sanataiteen pariin. Runon muotoon kirjoitetuissa Satuhieronnoissa leikitään ja luodaan sanoilla. Lyhyet Satuhierontarunot tuovat suomenkielen rikkautta esille ja parhaimmillaan kannustavat luomaan myös itse.
 • Annat lapselle kauniita ja rentouttavia hetkiä. Yhteiset, turvalliset rentoutumisen hetket ovat yhteyden muodostamisen kannalta mittaamattoman arvokkaita! Näiden hetkien avulla vahvistetaan myös terveen kiintymyssuhteen kehittymistä.
 • Purat lapsen kehoon päivän aikana kertyneitä stressiperäisiä jännityksiä ja autat lapsen stressinhallintakyvyn kehittymisessä.
 • Jaat lapsen kanssa Suomen ainutlaatuiseen luontoon liittyviä kokemuksia satuhieronnan keinoin. Näin syvennät lapsen kiinnostusta ja arvostusta luontoa kohtaan.
 • Voit mahdollistaa sosiaalisten taitojen omaksumista ja myönteisen vuorovaikutuksen kokemuksia ihanalla tavalla.
 • Tuet niin omaa kuin lapsen luovuuden ilmaisemista, mielikuvittelua ja uuden oivaltamista.

Katso videolta kun Riikka Torvela, kahden lapsen äiti, kertoo kokemuksistaan Satuhierontakorttien parissa

Painatamme ennakkotilattuja Tuuli tanssii, Metsä kuiskaa -kortteja ja opasvihkoa vain sen verran kuin sitä tilataan meiltä 31.08. mennessä. Tilaamalla elokuun aikana, hankit tämän uutuustuotteen ennakkotilaajan eduilla käyttöösi tai ihanaksi lahjaksi rakkaallesi!

Saat painetun tuotteen postitse 18.-30.9.2020, kun se valmistuu painosta.

Käyttöä kestävät kortit ovat laminoituja ja pakattu kauniiseen folderiin. Opaskirja sisältää monipuolisesti vinkkejä korttien käyttöön.

Tilaan tuotteen hintaan 28,50 € (sis. postikulut)

HUOM! Kun teet ennakkotilauksen viimeistään 30.8., painettu tuote toimitetaan viimeistään 30.9.2020 mennessä (voi saapua postitse jo paljon aikaisemmin!)

Tuote sisältää 100 %:n tyytyväisyystakuun!

"Ihastuttavat, monipuoliset kortit! Runojen luontoelementit tuovat vakautta ja turvaa, rauhoittavat, rentouttavat ja virkistävät. Upeat kuvat puolestaan innostavat keksimään omia tarinoita ja runoja. Satuhierontakortit olivat helppokäyttöiset. Voi tehdä vain yhden satuhieronnan tai useamman peräkkäin. Keho ja ajatukset pääsevät lepäämään arjen melskeestä."


- Jonna Ihanainen, kahden lapsen äiti, sanataideohjaaja, Tuuli tanssii, Metsä kuiskaa tuotteen koetestaaja -

Tietoa Tuuli tanssii ja Metsä kuiskaa -Satuhierontakorteista ja opasvihkosta:

 • Tuote sisältää kahdeksan (8kpl) isoa laminoitua korttia, joiden toisella puolella on Sanna Tuovisen kirjoittama Satuhieronta ohjeineen ja toisella puolella kuvataiteilija Nora Surojeginin tekemä upea kuvitus.
 • Kortit ja opasvihko tulevat pakattuina kauniiseen folderiin.
 • Opasvihko sisältää helposti lähestyttävää tietoa Satuhieronnasta sekä monipuolisesti vinkkejä (mm. viisi erilaista tapaa hyödyntää kortteja) korttien käyttöön.
 • Voit hyödyntää kortteja valmiiden Satuhierontojen lisäksi myös luovuuden tukemiseen sekä vuorovaikutusleikkeihin.
 • Kortit ja opasvihko sopivat hyvin niin koteihin, mummoloihin, kuin myös ammattikäyttöön lasten kanssa hyödynnettäväksi.
 • Korttien Satuhieronnat ovat saaneet aiheet neljästä eri elementistä (ilma, vesi, maa ja tuli).
 • ILMA-aiheiset Satuhierontakortit: LOKKI -Satuhieronta kohottaaa, virkistää ja tuo esiin ilma-elementtiin liittyvää leikkisyyttä. Kauniista TUULI -Satuhieronnasta löytyy opasvihkossa variaatio, jota voi hyödyntää ihanana vuorovaikutusleikkinä myös pienten kanssa.
 • VESI-aiheiset Satuhierontakortit: PURO -Satuhieronnan kosketuskuvitus kulkee koko kehon alueella. Lapsilähtöiselle suhtautumiselle veteen on annettu tilaa tässä runossa. SADE -Satuhieronta kertoo veden kiertomatkan ja sopii muun muassa ihanasti hetkiin, joissa lapset tekevät Satuhieronnat toisilleen.
 • MAA-aiheiset Satuhierontakortit: SIILI -Satuhieronta rohkaisee tutkimaan ja seikkailemaan, ja välittää myös sen, että huolenpitoa, hoivaa ja lepoa on sitä tarvitsevalle. JUURET -Satuhieronnassa huomoidaan selän lisäksi erityisesti myös jalat.
 • TULI-aiheiset Satuhierontakortit: NUOTIO -Satuhieronta kuljettaa turvallisesti ihailemaan liekkien tanssia. Samalla se viestii arvokasta kulttuuriperintöä. AURINKO -Satuhieronta on runo uuteen aamuun heräämisestä sekä auringon hoitavasta ja elämää vaalivasta voimasta.
Tilaan tuotteen hintaan 28,50 € (sis. postikulut)

HUOM! Kun teet ennakkotilauksen viimeistään 30.8., painetut ja laminoidut kortit sekä opasvihko toimitetaan viimeistään 30.9.2020 mennessä (voi saapua postitse jo paljon aikaisemmin!). Hinta sisältää postikulut. 100 %:n tyytyväisyystakuu!

Tekemällä tilauksen tuet lasten hyvinvointia! Jokaisen myydyn tuotteen hinnasta lahjoitamme osan Pelastakaa Lapset ry:lle.

Jos haluat tilata useamman tuotteen edullisemmalla kappalehinnalla, paina tästä

HUOM! Kun teet ennakkotilauksen viimeistään 30.8., painetut ja laminoidut kortit sekä opasvihko toimitetaan viimeistään 30.9.2020 mennessä (voi saapua postitse jo paljon aikaisemmin!). Hinta sisältää postikulut. 100 %:n tyytyväisyystakuu!

Ketkä ovat tehneet tämän teoksen?

Sanna Tuovinen, Tarina ja kosketus Oy
Teksti ja runot

Satuhieronta-menetelmän kehittäjä, koulutettu hieroja, rakentavan vuorovaikutuksen ohjaaja

Nora Surojegin
Kuvitus

Kuvittaja, kuvataiteilija (tämän verkkosivun kuvat ovat Noran teoksia Tuuli tanssii, Metsä kuiskaa -Satuhierontakorteista)

Kuka on tämän teoksen kustantaja?

Tämän teoksen kustantajana toimii Tarina ja Kosketus Oy.

Tarina ja Kosketus Oy on alansa johtava toimija, joka on vuodesta 2011 tuonut myönteisen kosketuksen ja satujen yhdistämisen viestiä tunnetuksi tuhansille varhaiskasvattajille, lasten parissa työskenteleville terapeuteille sekä lapsiperheille.

Tarina ja Kosketus Oy on tehnyt Satuhierontaa tunnetuksi niin ammatillisen lisäkoulutuksen, verkkokurssin että kirjojen ja muiden julkaisujen, kuten äänitteiden kautta. Tähän mennessä tunnetuin Satuhieronta-tuote on Satuhieronta – Läsnäolevan kosketuksen ja sadun taikaa -kirja (WSOY, 2014) jota on myyty jopa yli 7 000 kappaletta.

Satuhieronta-tiimi muodostuu laajasta yhteistyöverkostosta. Ydintiimissä toimivat:

Sanna Tuovinen (kuvassa vasemmalla)
Satuhierontamenetelmän kehittäjä, kirjailija, koulutettu hieroja, rakentavan vuorovaikutuksen ohjaaja, kokonaisvaltainen rentoutusohjaaja (opinnot käynnissä)

Tiina Järvenpää (kuvassa oikealla)
Tarina ja Kosketus Oy:n asiakaspalveluvastaava, kustannustoimittaja, hermoratahieroja

Mitä Satuhieronta on?

 Satuhieronta on hyvinvointia tukeva menetelmä, jossa kerrot lapsellesi satua ja samalla kuvitat sadun tapahtumia myönteisen kosketuksen avulla lapsen keholle.

Sadun ja myönteisen kosketuksen yhdistäminen auttavat lastasi rentoutumaan ja rauhoittumaan sekä kehon että mielen tasolla. Lapset tarvitsevat runsaasti myönteistä kosketusta hyvinvointinsa ja terveen kasvunsa tueksi. Satuhieronnassa on vaikutteita Theraplaysta, kehoterapioista sekä NLP:stä.

"Toivon, että jokainen pienten lasten kanssa arjessa elävä: isä ja äiti, sijaisvanhempi, varhaiskasvatuksen työntekijä tai esim. kerho-ohjaaja löytäisi Satuhieronnan. Siihen perehtyminen rikastaisi yhtä lailla heidän ja heidän vastuullaan olevien lasten elämää.”

Jukka Mäkelän (lastenpsykiatri, Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL) kommentti yli 7 000 kappaletta myyneeseen Satuhieronta-kirjaan

Tilaan tuotteen hintaan 28,50 €

HUOM! Kun teet ennakkotilauksen viimeistään 30.8., painetut ja laminoidut kortit sekä opasvihko toimitetaan viimeistään 30.9.2020 mennessä (voivat saapua postitse jo paljon aikaisemmin!). Hinta sisältää postikulut. 100 %:n tyytyväisyystakuu!

Usein kysyttyjä kysymyksiä Satuhieronnasta

Minkä ikäiselle lapselle voin tehdä Satuhierontaa?

Satuhierontaa voi tehdä lapselle vauvasta lähtien, eikä satuhieronnan tekemiselle ole yläikärajaa. Voit kokeilla tehdä satuhierontaa vaikkapa myös puolisollesi tai ystävillesi. Näiden korttien sisältämät satuhieronnat soveltuvat erityisen hyvin perheen pienimmille, leikki-ikäisille ja jo koulunsa aloittaneille lapsille.

Lapseni on todella levoton, eikä millään tahdo rauhoittua. Miksi Satuhierontakorttien satuhieronnat auttaisivat?

Satuhieronnan myönteinen, rauhallinen kosketus vaikuttaa rentouttavasti hermoston ja aivojen välityksellä koko kehoon. Tyynnyttävä, rauhoittava ja tuntuva kosketus laskee stressihormonitasoa ja vapauttaa mielihyvähormoneja. Tämä ohjaa lasta siirtymään stressitilasta rauhoittumisen tilaan.

Tällainen kosketus yhdistettynä turvallisiin ja jo itsessään rauhoittaviin mielikuvamatkoihin voi tukea erittäin hyvin lasta, jolle rauhoittuminen on muuten haastavaa tai jolla ilmenee esimerkiksi stressiperäisiä jännityksiä.

Olemme saaneet kuulla valtavan määrän kokemuksia siitä, miten suuren avun ihmiset ovat saaneet satuhieronnasta rauhoittumisen keinona, myös silloin kun monia muita keinoja on jo kokeiltu.

Lapset eivät välttämättä pysty rauhoittumaan ilman aikuisen tukea, vaan tarvitsevat siihen aikuisen apua ja ohjausta. Satuhieronta tarjoaa siihen yksinkertaisen ja tehokkaan keinon.

Meidän arki on suht rauhallista ja lapseni vaikuttaa tasapainoiselta. Mitä nämä Satuhierontakortit voisi antaa meille?

Mitään erityisiä haasteita lapsen kanssa ei tarvitse olla, jotta Satuhieronnasta voi hyötyä. Tuuli tanssii, Metsä kuiskaa -Satuhierontakortit voivat olla antamassa uudenlaisia kokemuksia läsnäolevasta vuorovaikutuksesta sekä myönteisen kosketuksen ja mielikuvien mahdollisuuksista. Kosketus tukee muun muassa stressinhallintaa. Mitä vahvemmiksi tyynnyttävät hermoradat kehittyvät jo lapsena, sitä vakaammalla pohjalla lapsen stressinhallinta on myös aikuisena.

Satuhieronta yhdistettynä turvallisiin mielikuviin on samalla ihana tapa vahvistaa lapsen ja vanhemman välistä kiintymyssuhdetta ja yhteyttä. Satuhieronnalla on myös monia muita syviä vaikutuksia lapsen hyvinvointiin: Satuhieronta on muun muassa yksi keino tukea lapsen itsetuntoa sekä tervettä kasvua ja kehitystä.

Meidän perheessämme koskettaminen ei ole ollut tapana, miten nämä Satuhierontakortit sopivat perheemme arkeen?  Asia tuntuu vieraalta.

Satuhierontakortteja voi käyttää monin tavoin: voitte lukea runoja, katsella kuvia, keksiä kuvista omia tarinoita. Voitte toteuttaa runot Satuhierontoina sen mukaan, mikä kussakin hetkessä tuntuu sinulle ja lapselle hyvälle.

Vaikka koskettaminen tuntuisi vielä vieraalta, kannattaa satuhierontaa kokeilla. Sadunomaisten mielikuvien ja kosketuksen yhdistäminen voikin yllättäen tuntua omalle ja luontevalle jutulle, jolloin kosketuksesta voi tulla luonteva osa arkeanne. Satu antaa koskettamiselle tarkoituksen, oman paikan ja tilan.

Satuhierontahetket avaavat luontevasti ja kuin huomaamatta ovia myös muille läheisyyden ja välittämisen hetkille, joilla on lapseen usein rauhoittava vaikutus. On tutkittu, että pienikin muutos kosketuskulttuurissa tai asenteissa voi vaikuttaa suuresti lapsen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Onko menetelmän oppiminen vaikeaa?

Ei ole. Korttien Satuhieronnat ovat yksinkertaisia ja helppoja toteuttaa. Satuhierontahetken luominen vaatii sinulta vain tahtoa pysähtyä kiireettömästi lapsen äärelle ja olla läsnä lapselle.

Opasvihkossa on selkeät ohjeet siitä, miten Satuhieronta toteutetaan, sekä monipuolisesti vinkkejä korttien käyttöön.

Jos hankin tämän tuotteen, miten usein satuhierontoja tulisi tehdä, jotta niistä olisi hyötyä?

Satuhieronnan avulla toteutetuista yhteisistä hetkistä on eniten hyötyä säännöllisesti tehtynä, mutta jo yksittäiset kerrat voivat olla hyvin merkityksellisiä. Anna niiden tulla teidän perheeseenne juuri teidän näköisesti.

“Lapsi todella tykkää, ja tämä [satuhieronta] toimii hyvänä apuna unen saamisessa. Rauhoittaa meidän energia-pakkauksen.”

Olen hieronut lapsiani aivan heidän syntymästään lähtien ja luemme paljon satuja. Mitä uutta kortit voivat meille antaa?

Kosketus vahvistaa sanojen viestiä, ja rentouttavista mielikuvista tulee näin hyvin eläviä. Satuhieronnassa mielikuvat ja tarinat viedään keholliselle tasolle. Moni vanhempi on kertonut löytäneensä aivan uudenlaisen tavan olla yhteydessä lapseen Satuhieronnan myötä.

Missä Satuhieronta on kehitetty? Mihin menetelmä perustuu?

Satuhieronta on Suomessa kehitetty menetelmä, jossa on vaikutteita Theraplaysta, kehoterapioista sekä NLP:stä (neuro-lingvistinen ohjelmointi). Menetelmä perustuu myönteisen kosketuksen, mielikuvien ja sanojen yhdistämiseen. Myönteisen kosketuksen positiivisista vaikutuksista löytyy jo paljon tutkimustietoa niin Suomessa kuin muissa maissa.

Tarinoiden ja satujen eheyttävästä merkityksestä lapsen kasvulle ja kehitykselle tiedetään myös jo paljon. Kahden aistin kautta kerrottava Satuhieronta on saanut menetelmänä kiitosta varhaiskasvattajilta, lastenpsykiatreilta sekä vanhemmilta juuri lapsilähtöisyyden, rauhoittavuuden ja yksinkertaisuuden vuoksi.

Ihmettelen, voiko yksi menetelmä olla näin toimiva ratkaisu moneen asiaan?

Yli kahdeksan vuoden kokemuksen jälkeen voimme sanoa, että Satuhieronnan monipuolisuus ja vaikuttavuus yllättää edelleenkin yhä uudestaan myös meidät täällä Tarina ja Kosketus Oy:ssä. Lisäksi tiede vahvistaa havaintomme myönteisen kosketuksen sekä Satuhieronnan vaikuttavuudesta ja tärkeydestä yhä enenevissä määrin. Kosketuksen vaikutuksia ja merkitystä tutkitaan paljon.

Pienillä, yksinkertaisilla teoilla on suuri vaikutus, kun ne ovat arjessa mukana säännöllisesti.

“Satuhieronta on ennen kaikkea rauhoittanut lapsiani ennen nukkumaanmenoa –. Kiukku ja suuttumus ovat hävinneet hieronnan aikana ja tuntuu, kuin olisin saanut ihan uuden yhteyden lapsiini tämän avulla. Lapset pyytävät melkein joka ilta minulta satuhierontaa. Suosittelen lämpimästi!"

– Kolmen lapsen äiti –

Satuhieronta on aivan uudenlainen tapa olla läsnä lapselle. Kosketuksen välityksellä voi kertoa lapselle omaa läsnäoloa ja sitä, että minulla on sinulle aikaa, näen sinut ja tunnen sinut, niin kuin äidin pitäisi tehdä joka päivä monta kertaa. Mutta siinä arjessa se tahtoo välillä unohtua meiltä kaikilta.”
- Äiti, Oulu -

Usein kysyttyjä kysymyksiä tilauksen tekemisestä

Haluaisin tilata tuotteen itselleni laskulla. Onnistuuko laskulla maksaminen?

Onnistuuhan se! Kun siirryt maksamaan tilausta verkkokaupassa, maksutavoissa alimpana on kohta "Lasku- ja osamaksutavat". Klikkaa JOUSTO -painiketta, niin pääset maksamaan tuotteen laskulla ja saat tuotteella 30 päivää maksuaikaa. Jousto-laskuvaihtoehto on käytettävissä verkkokaupassamme kaikissa yli 30 euron ostoksissa. 

Meidän kauttamme tapahtuva laskutus onnistuu myös organisaatioille kuten kouluille, järjestöille ja päiväkodeille (laskutuslisä 3 euroa per tilaus). Mikäli organisaatiosi haluaa tehdä tilauksen näin sähköpostitse, osoite on tilaukset@satuhieronta.fi. Organisaatiot suosivat yleensä verkkolaskutunnuksella tapahtuvaa laskutusta, selvitäthän tämän valmiiksi. Kiitos!

Yksityishenkilöille voimme kirjoittaa laskun, kun tilausmäärä on 3 kpl tai enemmän. Laskutuslisä on 3 euroa per tilaus. Huom! Voit kysyä isommille tilauserille tarjousta, sillä pakkauskustannukset ovat niissä pienempiä ja luontokin kiittää.

Haluaisin tilata Tuuli tanssii, Metsä kuiskaa -tuotteen yrityksen, yhdistyksen, koulun tai kirjaston käyttöön. Onnistuuko laskulla tilaaminen?

Kirjojen tilaaminen onnistuu helpoiten laskulla JOUSTO-palvelun kautta (ks. edellinen kysymys).

Yksittäisten kirjojen tilaaminen laskulla onnistuu myös meidän kauttamme, kun tilaajana on lasten parissa toimiva yritys, yhdistys, päiväkoti, kirjasto, koulu tai muu yleishyödyllinen palvelu. Laskutuksesta perimme 3 euron laskutuslisän. Laita meille tilauksesi sähköpostilla osoitteeseen: tilaukset@satuhieronta.fi. Huom! Jos tilaat kirjoja isomman määrän kerralla, saat kirjat myös edullisemmin. Lisätietoja löydät tältä sivulta sekä lähettämällä meille sähköpostia.

Haluaisin ostaa tämän tuotteen lahjaksi, miten se onnistuu?

Onnistuuhan se! Kun olet tekemässä tilausta, kirjoita kassalla tilaustietoihin lahjansaajan yhteystiedot sekä sähköpostiosoite, niin tuotteet toimitetaan suoraan hänelle.

Voiko nähdä yhden esimerkkikortin Tuuli tanssii, Metsä kuiskaa -tuotteesta?

Paljonko Tuuli tanssii, Metsä kuiskaa -Satuhierontakortit maksavat?

Laminoitujen Satuhierontakorttien, forderin ja opasvihkosen yhteishinta on 28,50 euroa. Se on koko tilauksesi hinta, eli päälle ei tule minkäänlaisia lisämaksuja tai yllättäviä kuluja. Tämä hinta sisältää myös postikulut.

Se on myös sen verran, että me voimme kannattavasti jatkaa toimintaamme menetelmän kehittämisen parissa.

Tilaamalla tuotteen itsellesi tai lahjaksi tuet samalla tärkeää työtämme lasten ja lapsiperheiden hyvinvoinnin puolesta. Tehdään hyvää yhdessä!

Tilaan tuotteen hintaan 28,50€

HUOM! Kun teet ennakkotilauksen viimeistään 30.8., painetut ja laminoidut kortit sekä opasvihko toimitetaan viimeistään 30.9.2020 mennessä (voi saapua postitse jo paljon aikaisemmin!). Hinta sisältää postikulut. 100 %:n tyytyväisyystakuu!

Entä, jos haluan tilata useampia kappaleita?

Jos tilaat useamman tuotteen kerralla, saat luonnollisesti ne halvemmalla. Meille on edullisempaa postittaa useita tuotteita kerralla samaan osoitteeseen.

Esimerkiksi jos tilaat 3 kappaletta Satuhierontakortteja (sis. opasvihkon ja folderin), yhden tuotteen hinnaksi jää vain 22,67 €. Saat kaupan päälle postikulut maksutta.

Tilaan 3 kpl hintaan 68 €(yhden tuotteen hinta 22,67 €)

Jos tilaat 5 tuotetta, yhden tuotteen hinnaksi jää vain 19,40 €. Saat kaupan päälle postikulut maksutta.

Tilaan 5 kpl hintaan 97 €(yhden tuotteen hinta vain 19,40 €)

Jos tilaat 10 kappaletta, yhden hinnaksi jää vain 16,30 €. Saat kaupan päälle postikulut maksutta.

Tilaan 10 kpl hintaan 163 €(yhden tuotteen hinta 16,30 €)

Jos haluat tilata vieläkin useampia tuotteita kerralla, ota meihin yhteyttä osoitteeseen tilaukset@satuhieronta.fi, ja teemme sinulle tarjouksen!

100 %:n tyytyväisyystakuu

“Varhaiskasvatuksessa satuhieronta on ollut yksi mieluisimmista työmenetelmistä. Se vastaa omaa näkemystäni siitä, miten tärkeää on lapsen kohtaaminen syvemmällä tasolla, kuin vain päivähoidon hektisessä arjessa. Kortit ovat monipuolinen lisä aiempaan materiaaliin. Satuhierontarunot kutsuvat näkemään ja ihmettelemään yksityiskohtia, löytämään pienessä suurta. Satumaiset kuvat tukevat upeasti runojen viestiä.”

- Sirpa Sironen-Hänninen Lastenrunoilija, lastenhoitaja, vuoden lastenhoitaja 2013, Tuuli tanssii, Metsä kuiskaa tuotteen koetestaaja -

 

Tilaan tuotteen hintaan 28,50 €

HUOM! Kun teet ennakkotilauksen viimeistään 30.8., painetut ja laminoidut kortit sekä opasvihko toimitetaan viimeistään 30.9.2020 mennessä. (Lähetys voi saapua postitse jo paljon aikaisemmin!). Hinta sisältää postikulut. 100 %:n tyytyväisyystakuu!

Kiitos, että olet kanssamme tekemässä Satuhieronnan taiasta totta!

Toivomme, että Tuuli tanssii, Metsä kuiskaa -Satuhierontakortit ja opasvihko tuovat iloa, inspiraatiota, rentoutumisen ja läsnäolon hetkiä ympäri Suomea.

Terveisin: Satuhieronta-tiimi